Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Najčešća pitanja

 

Kako da naručimo model putem sajta?
 

Preporučujemo da izvršite proces registracije kako bi Vam u narednom koraku bila olakšana online kupovina na našem sajtu. Ukoliko želite da se registrujete to možete učiniti klikom na link ovde. Za podršku pozovite naš Call centar na 0800/31-114 (besplatan poziv).
 

Koji je rok isporuke?
 

Rok isporuke za artikle poručene u periodu od ponedjeljka u 00 časova do petka u 10 časova kurirska služba će dostaviti pakete u roku od 5 radnih dana. Za robu poručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa kurirska služba dostaviće pakete najkasnije u četvrtak. Tokom praznika isporuka se vrši u skladu sa radnim vremenom kurirske službe koja radi dostavu.
 

Šta se dešava kada izvršim narudžbu?
 

Nakon uspješno izvršene narudžbine, korisniku će stići potvrdni mail sa podacima o poručenim artiklima. Registrovani korisnici mogu pratiti status svoje isporuke na našem sajtu putem otvorenog naloga. Od trenutka narudžbine možete očekivati isporuku u skladu sa odgovorima na pitanje navedenim u prethodnom pitanju. Za status isporuke možete pozvati i naš Call centar kako biste dobili odgovor.
 

Koja kurirska služba će me kontaktirati?
 

Sve pošiljke isporučuje kurirska služba EXPRESS ONE . Broj telefona call centra kurirske službe je 1311 . Radno vreme kurirske službe je radnim danima od 08 do 16 časova.
 

Da li mogu da zamjenim artikal koji mi ne odgovara?

Da, za realizaciju zamjene potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od Ugovora (preuzmite dokument) i da pošaljete artikal zajedno sa fiskalnim računom na adresu Jovana Dučića 25, 78000 Banja Luka. Rok za zamjenu artikla je 15 dana od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca. Više informacija klikom na link.
 

Da li zamjenu mogu da izvršim u radnjama?
 

Zamjena se vrši isključivo putem naše Online prodavnice, nije moguće mijenjati artikle u maloprodajnim objektima.
 

Kako mogu da dobijem novac nazad ako mi model ne odgovara?
 

Ukoliko Vam model ne odgovara, imate mogućnost zamjene artikla ili povrat novca. Za povrat novca potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od Ugovora(preuzmite dokument) koji dostavljate na našu e-mail adresu onlineprodaja@n-sport.net zajedno sa brojem tekućeg računa. Rok za odustanak od Ugovora je 14 dana od dana isporuke artikla. Povraćaj sredstava izvršiće se kada artikal koji vraćate stigne u N Sport  i kada se utvrdi ispravnost artikla. Novac Vam se vraća na tekući račun. Svi troškovi povrata artikla idu na račun kupca. Povraćaj sredstava će se izvršiti u roku od osam dana ako su prethodno navedene stavke ispunjene. Za detaljnije instrukcije pozovite besplatan broj Call centra 0800/31-114, ili nam pošaljite e-mail na adresu onlineprodaja@n-sport.net.
 

Kako da izaberem veličinu?
 

Na svakom modelu pomjeranjem miša preko prikaza veličina izaći će Vam automatski kalkulator veličina na osnovu koga se možete okvirno informisati o približnim mjerama za određene artikle. Napominjemo da su tabele u kalkulatoru veličina univerzalne po brendu i mogu da odstupaju u zavisnosti od modela. Ako imate neke nedoumice u vezi sa veličinom, bojom, materijalom ili krojem određenog artikla, pozovite nas na besplatni broj telefona 0800/31-114. Mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pomoći da najlakše i bez teškoća izaberete obuću ili odjevni predmet i izvršite kupovinu. 
 

Koje su opcije plaćanja?
 

Online porudžbine možete platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom direktno na sajtu.
Kod opcije ličnog preuzimanja paketa u našim maloprodajnim objektima plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
 

Da li putem sajta N Sport mogu da izvršim plaćanje na rate?
 

Možete ukoliko posjedujete karticu Unicredit Bank koja Vam nudi mogućnost plaćanja na rate.
 

Koje je radno vrijeme N Sport Call centra?
 

Radno vrijeme Call centra je radnim danom od 08 do 16h, subota i nedjelja su neradni dani.

 

Da li se isporuka plaća?


Isporuka u našoj online prodavnici je besplatna za sve porudžbine iznad 99 KM.
Za porudžbine u vrijednosti manjoj od 99 KM cijena isporuke je 9 KM. PDV je uračunat u cijenu.
Kurirska služba EXSPRESS ONE će Vas kontaktirati putem telefona nesporedno prije isporuke paketa.

Kod zamjene artikla kupac snosi troškove poštarine u oba pravca.

Ukoliko želite da pratite status Vaše isporuke molimo Vas da se registrujte ovde