Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


 

Isporuka

Nakon izvršene porudžbine potrošaču stiže potvrdni mail o uspješno izvršenoj narudžbini.

Nakon prijema Vaše porudžbine naš sistem će uraditi pretragu za traženi artikal u svim raspoloživim objektima.

Od momenta prijema Vaše porudžbine do momenta isporuke planirano vrijeme dostave je 5 radnih dana.

Ukoliko ste pri narudžbini poručili veći broj artikala, moguće je da Vam kurirska služba isporuči tražene artikle u više paketa u više dana.

Napomena: ukoliko u zbirnoj porudžbini nemamo neki od artikala, svakako ćemo izvršiti isporuku artikla koji ste naručili, a koji je dostupan na našem stanju.
 

Standardna isporuka

Standardna isporuka podrazumijeva isporuku sa rokom od 5 radnih dana od momenta izvršene narudžbine. Ukoliko želite da zamjenite artikal, trošak slanja zamjene snosi potrošač u oba smjera.

Preuzimanje u radnji

Pored standardne isporuke imamo mogućnost preuzimanja naručenog artikla u našim radnjama. Rok isporuke je takođe 5 radnih dana. Kada naručeni artikal stigne u izabranu radnju kupac će biti obavješten putem mail-a ili SMS-a. U ovom slučaju imate mogućnost probavanja artikla prije konačnog preuzimanja. Prilikom ovog vida isporuke moguće je plaćanje isključivo u gotovini.

Kurirska služba - preuzimanje isporuke

Izabrana kurirska služba za dostavu porudžbine je EXSPESS ONE - eksterna firma koja vrši dostavu robe. Pošiljke se isporučuju na adresu navedenu u porudžbini u periodu od 08 do 16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite putem e-mail adrese onlineprodaja@n-sport.net ili putem Call centra - korisničke podrške na 0800/31-114 (besplatan poziv). Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.
 

Provera isporuke od strane kupca

Molimo Vas da nakon preuzimanja pošiljke provjerite da li artikal u ispravnom stanju.

Ukoliko primjetite da artikal nije u ispravnom stanju, neophodno je da nas odmah obavjestite putem e-mail adrese onlineprodaja@n-sport.net ili putem Call centra - korisničke podrške na 0800/31-114 (besplatan poziv).
 

Cijena isporuke

Isporuka u našoj online prodavnici je besplatna za sve porudžbine iznad 99 KM.
Za porudžbine u vrijednosti manjoj od 99 KM cijena isporuke je 9 KM. PDV je uračunat u cijenu.
U slučaju zamjene potrošač snosi cjelokupne troškove transporta kurirske službe.

Zamjenu možete izvršiti kontaktirajući Call centar na 0800/31-114 ili slanjem zahtjeva za zamjenu sa naznakom artikla koji mijenjate i artikla koji želite da Vam dostavimo
 

Rok isporuke

N Sport se obavezuje da robu poručenu u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova dostavi kurirskoj službi u roku od 72 časa.

N Sport  se obavezuje da robu naručenu u periodu od petka u 10 časova do nedjelje u 24 časa dostavi kurirskoj službi od ponedjeljka.

Za artikle koje nismo u mogućnosti da isporučimo, obavjestićemo Vas putem e-maila ili putem SMS-a.

Za porudžbine izvršene putem Call centra, N Sport će poslati SMS za artikle koje otkazujemo.

Za porudžbine izvršene putem e-maila, N Sport će poslati e-mail na unijetu e-mail adresu.

Detaljne instrukcije za reklamacije pogledajte ovdje.

U slučaju zamjene, troškove slanja robe plaća potrošač.

Napomena: Ponuda važi dok traju zalihe.